Samen bouwen

Initiatiefnemers

In 2016 hebben partners in Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en Nationaal Landschap Het Groene Woud de krachten gebundeld om te komen tot Van Gogh NP. Zij zijn de initiatiefnemers van het eerste uur. Inmiddels hebben meerdere partijen, zoals gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven zich daaraan verbonden.

 

De ambities liegen er niet om: in september 2020, tijdens de Landschapstriënnale waarvan Van Gogh NP gastregio is, moet de status van ‘Nationaal Park’ een feit zijn. Tot die tijd is het krachten bundelen, partijen mobiliseren en inspireren en samenwerken. Met gemeenten, steden, waterschappen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligers en bedrijven.

 

Partners

Van Gogh Nationaal Park is een samenwerking tussen gemeenten, waterschappen, provincie, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Bij de oprichting van Van Gogh NP zijn vele partijen betrokken. Van waterschappen tot de toeristische sector. Van provincie en gemeenten tot ZLTO >>

030_WB_De Meierij.jpg
cd920576-80a.jpg

Van Gogh NP is in oprichting. De inspanningen zijn gericht op het binnenhalen van de formele status van ‘Nationaal Park’ >>

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon